Okul Aile Birliği ve Veli Toplantısı

13 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:30´da okulumuz konferans salonunda  Okul Aile Birliği ve Veli Toplantısı yapılacaktır.

01.11.2016 1075

Sayın Veli;

Eğitim üç ana unsuru vardır: Okul, Veli, Öğrenci. Öğrencilerimizin daha güvenli, huzurlu ve kaliteli bir eğitim alması için bu üç unsurun birbiri ile koordineli çalışması gerekmektedir. Öğrencilerimiz yaş grubu itibariyle ergenlik döneminde bulunmaktadır. Bu dönem insan hayatının en hareketli ve dinamik dönemidir. Çocuklarımızın geleceği ile ilgili birçok gelişme bu dönemde oluşmaktadır. Çocuklarımıza bu dönemde vereceğimiz her  türlü desteğin bize ileride daha büyük kazanç olarak döneceği muhakkaktır.
Öğrencilerimizin devam-devamsızlık, başarı ve genel durumlarının görüşüleceği 13 Kasım 2016 Pazar günü saat 10:30´da okulumuz konferans salonunda yapılacak olan Okul Aile Birliği toplantısına katılmanız hususunda;

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Sıddık EKTİ